zaterdag 24 maart 2018

Paasmarkt

Datum: 
 zaterdag 24 maart 2018
Tijdstip: 
 10.00  - 13.30
Locatie: 
 Protestantse kerk aan de Zandstsraat

De Paasmarkt komt er weer aan. Zaterdag 24 maart houden we van 10.00 tot 13.30 uur in de ruimtes van de kerk aan de Zandstraat in Son onze Paasmarkt. Daarmee wil de Diaconie geld verdienen voor het Diaconaal Inloophuis ’t Hemeltje en voor het werk van Vluchtelingen-in-de-knel, allebei in Eindhoven.
Het bezoek aan de Paasmarkt is altijd al een feestje op zich. De gezellige drukte, de goede koffie, de loterij en het enthousiasme van alle deelnemers maakt een bezoek de moeite waard. Maar zeker ook al het moois en lekkers dat voor geringe bedragen te verkrijgen is. Dit jaar is er weer een leuke activiteit voor de kinderen (paaseieren zoeken) ; groot en klein kunnen kaarsen versieren. Daarnaast  is er een bijzonder aanbod van etenswaren, die voor ons gemaakt worden door degenen die als vluchteling hierheen kwamen en nu in ons dorp wonen en graag met ons meedoen!
Onder andere dit is er te vinden:
-         Tweedehands boeken, DVD’s, CD’s, LP’s, puzzels enz.
-         Grote en kleine bloemstukken; tuinplanten en stekken.
-         Sieraden en shawls
-         Keramiek, tekeningen, schilderijen (o.a. gemaakt in het atelier van inloophuis ’t Hemeltje)
-         Taarten en andere baksels
-         Hapjes en gerechten uit de keuken van Indonesië, Syrië, Irak, Brazilië, Egypte enz.
Iedereen is welkom om met eigen creatieve of culinaire middelen een bijdrage te leveren. Neem contact op met de coördinator Gerard Rothuizen, familie.rothuizen@kpnmail.nl, tel. 0499-477533. Voor het aanleveren van boeken enz. bel Jacques den Boer, 472989

terug