zo 5 apr 2020
Voorganger: Ds Bert-Jan van Haarlem en mw Petra Zweers
Dienst, alleen via internet te beluisteren

Deze dienst komt tot stand in samenwerking van de Johannesgemeente en zal ook live vanuit de Johanneskerk met beeld en geluid via internet worden uitgezonden. Ga daarvoor naar "kerkdienstgemist.nlSelecteer "provincie brabant " dan "gemeente Eindhoven" dan "Johannesgemeente". U kunt dan rechtstreeks de kerkdienst volgen op zondagmorgen  van 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur. Maar daarna kunt u (vanaf maandag) de dienst ook nog een paar weken bekijken via kerkdienstgemist.nl/stations/1470. We streven er ook naar om het geluid (zonder beeld) tevens beschikbaar te maken via www.kerkomroep.nl.

Orde van dienst voor 5 april

De collecte van Palmzondag 5 april
We kregen een dringende oproep van de Vrienden van Sengerema Hospital, het ziekenhuis in Tanzania waar Hilde van Susante werkte en waar wij ons als gemeente nog steeds mee verbonden voelen.
Het Coronavirus gaat zich nu ook in Tanzania en andere delen van Afrika verspreiden. In een land waar veel mensen de simpelste hygiënische voorzieningen moeten missen kan dit een grote humanitaire ramp worden. Het ziekenhuis in Sengerema probeert zich voor te bereiden. Men naait nu eigen mondkapjes uit beschikbare stof en verzint oplossingen voor het ontbreken van zeep, want die is duur en bijna niet te krijgen …   Behalve als er genoeg geld voor is …
We collecteren voor Sengerema Hospital. Kijk voor meer info op www.stichtingvsh.nl  en vooral ook dit filmpje: www.facebook.com/StichtingVSH/videos/590517578209288/  . (Voor geluid klik zo nodig op het luidsprekericoontje rechtsonder in beeld).
Uw bijdrage kan naar NL07 RABO 0167 9072 20 van Stichting VSH , Amsterdam

 

terug